Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 80 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
La garniture
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 350 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 100 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 250 g de fraises, coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1984 kJ / 475 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 30.6 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème fouettée au citron
10 Min
Gâteau roulé aux cerises et à la chantilly
3 Std.
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.
Gâteau chocolat-noisette
12 Std.
Choux chantilly au clou de girofle
1 Std. 25 Min
Wedding cake de Gaëlle (Finale Thermostars 2017)
3hod. 15min
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13 Std.
Fraisier macaroné revisité
2 Std. 45 Min
Crème fouettée aux mûres
15 Min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40 Min