Glaçage miroir au chocolat noir
TM6 TM5 TM31

Glaçage miroir au chocolat noir

4.2 (23 hodnocení)

Suroviny

A réaliser la veille

  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 175 g d'eau
  • 220 g de sucre en poudre
  • 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 75 g de cacao en poudre non sucré

Nutriční hodnoty
na 600 g
Kalorie
6194.2 kJ / 1480.5 kcal
Protein
24.2 g
Sacharidy
266.9 g
Tuk
56.5 g
Nasycený tuk
34.8 g
Vláknina
27.8 g
Sodík
88.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty