Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
A réaliser la veille
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 175 g d'eau
- 220 g de sucre en poudre
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 75 g de cacao en poudre non sucré
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 6194.2 kJ / 1480.5 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 266.9 g
- Tuk
- 56.5 g
- Nasycený tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 27.8 g
- Sodík
- 88.1 mg
Alternativní recepty
Gâteau aux amandes
1h
Génoise
1h 50 min.
Gâteau tout chocolat
5 Std. 45 Min
Wedding cake "Bonheur partagé" de Laetitia (Finale Thermostars 2017)
2h 30min
Gâteau surprise
12 godz.
Glaçage royal (Glace royale)
5min
Ganache au chocolat
20min
Génoise au chocolat
45min
Gâteau chocolat et dragées chocolat
40min
Roulé au chocolat
1h 30min
Roulé chocolat-noisette
1h
Biscuit roulé
1h 50 min.