
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
A réaliser la veille
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 175 g d'eau
- 220 g de sucre en poudre
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 75 g de cacao en poudre non sucré
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 1480.5 kcal / 6194.2 kJ
- Protein
- 24.2 g
- Tuk
- 56.5 g
- Sacharidy
- 266.9 g
- Vláknina
- 27.8 g
- Nasycený tuk
- 34.8 g
- Sodík
- 88.1 mg
Alternativní recepty
Gâteau à la fraise
3hod. 35min
Ganache au chocolat
20min
Glaçage royal (Glace royale)
5min
Génoise
50min
Génoise au chocolat
45min
Cupcakes à la vanille
1hod.
Cookie shooter
1hod. 5min
Layer cake au lemon curd
5hod.
Cupcake aux myrtilles
1hod. 55min
Layer cake
1hod. 45min
Donuts avec glaçage
2hod.
Biscuit roulé
1hod. 50min