Glaçage miroir au chocolat noir

Glaçage miroir au chocolat noir

4.3 28 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 12hod.
600 g

Suroviny

A réaliser la veille
  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 175 g d'eau
  • 220 g de sucre en poudre
  • 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 75 g de cacao en poudre non sucré

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 600 g

Sodík 88.1 mg
Protein 24.2 g
Kalorie 6194.2 kJ / 1480.5 kcal
Tuk 56.5 g
Vláknina 27.8 g
Nasycený tuk 34.8 g
Sacharidy 266.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...