Kompatibilní verze
Entremets chocolat-châtaigne, crème anglaise à la clémentine
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le fondant
- 500 g de châtaignes cuites et pelées
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 c. à soupe rases de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur et égrainée
- 150 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
La crème anglaise à la clémentine
- 1 clémentine non traitée, le zeste seulement
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de lait
- 4 jaunes d'œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1520.9 kJ / 364.6 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Crème onctueuse caramel-café
1h 45min
Crème renversée au chocolat
1h
Gratin de raisin en sabayon
20min
Baba au rhum
3h
Crème renversée au café
2 Std.
Baba aux agrumes
8h 45min
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1h
Soufflé à l'ananas
35min
Gâteaux de semoule aux raisins
5h 15min
Crème anglaise à l'orange
1h
Gâteau de semoule
2h 45min