Jemný segedínský guláš s knedlíkem
TM5 TM6

Jemný segedínský guláš s knedlíkem

4.6 (585 hodnocení)

Suroviny

Knedlík

  • 150 gramů vody
  • 1 čajová lžička cukru
  • 20 gramů čerstvého droždí
  • 1 vejce
  • 320 gramů polohrubé mouky
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 polévková lžíce oleje, na vymazání Varoma mísy

Segedínský guláš

  • 30 gramů cibule, napůl
  • 2 polévkové lžíce vepřového sádla
  • 500 gramů vepřového masa, bez kosti, na kostky (3 x 3 cm)
  • 2 čajové lžičky mletého kmínu
  • 2 - 3 polévkové lžíce červené papriky, sladké
  • ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
  • 1 čajová lžička nového koření
  • 2 čajové lžičky soli
  • 500 gramů kysaného zelí
  • 800 gramů vody
  • 1 kostka masového bujónu
    nebo 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, masové
  • 200 gramů smetany (31% tuku)
  • 40 gramů hladké mouky
  • směs bylinek, čerstvých, na ozdobu (dle chuti)

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
3829 kJ / 915 kcal
Protein
38 g
Sacharidy
70 g
Tuk
53 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty