
Zařízení & příslušenství
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
Příprava 10min
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
Knedlík
-
vody150 gramů
-
cukru1 čajová lžička
-
čerstvého droždí20 gramů
-
vejce1
-
polohrubé mouky320 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
oleje na vymazání Varoma mísy1 polévková lžíce
Segedínský guláš
-
cibule napůl30 gramů
-
vepřového sádla2 polévkové lžíce
-
vepřového masa, bez kosti na kostky (3 x 3 cm)500 gramů
-
mletého kmínu2 čajové lžičky
-
červené papriky, sladké2 - 3 polévkové lžíce
-
pepře černého, mletého½ čajové lžičky
-
nového koření1 čajová lžička
-
soli2 čajové lžičky
-
kysaného zelí500 gramů
-
vody800 gramů
-
masového bujónu1 kostka
-
smetany (31% tuku)200 gramů
-
hladké mouky40 gramů
-
směs bylinek, čerstvých na ozdobu (dle chuti)
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
915 kcal /
3829 kJ
Protein
38 g
Tuk
53 g
Sacharidy
70 g