
Zařízení & příslušenství
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
Knedlík
-
150 gramů vody
-
1 čajová lžička cukru
-
20 gramů čerstvého droždí
-
1 vejce
-
320 gramů polohrubé mouky
-
1 čajová lžička soli
-
1 polévková lžíce oleje na vymazání Varoma mísy
Segedínský guláš
-
30 gramů cibule napůl
-
2 polévkové lžíce vepřového sádla
-
500 gramů vepřového masa, bez kosti na kostky (3 x 3 cm)
-
2 čajové lžičky mletého kmínu
-
2 - 3 polévkové lžíce červené papriky, sladké
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
1 čajová lžička nového koření
-
2 čajové lžičky soli
-
500 gramů kysaného zelí
-
800 gramů vody
-
1 kostka masového bujónu
-
200 gramů smetany (31% tuku)
-
40 gramů hladké mouky
-
směs bylinek, čerstvých na ozdobu (dle chuti)
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
915 kcal /
3829 kJ
Protein
38 g
Tuk
53 g
Sacharidy
70 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Bramboračka se sušenými houbami
30min
Guláš z vepřové panenky
40min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55min
Rajská omáčka
30min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40min
Zelňačka
25min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1hod. 30min
Katův šleh
35min
Bramborový guláš s párkem
40min
Koprová omáčka
20min
Kuře na paprice s těstovinami
45min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1hod. 40min