Zařízení & příslušenství
Koprová omáčka
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů kopru, čerstvého bez tvrdých stonků
-
500 gramů mléka
-
2 polévkové lžíce cukru
-
1 špetka soli podle chuti
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)1 čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty
-
2 polévkové lžíce hladké mouky
-
200 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku200 gramů zakysané smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6.7 g
Kalorie
780 kJ /
186 kcal
Tuk
9.7 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
17.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Rajská omáčka
30min.
Zelňačka
25min.
Dušený špenát
25min.
Bramboračka se sušenými houbami
30min.
Bramboráky
45min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.
Moravské zelí
25min.
Kulajda
40min.
Houskové knedlíky
50min.