Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ kostky čerstvého droždí
- 150 gramů mléka
- 1 čajová lžička cukru
- 1 vejce
- 320 gramů polohrubé mouky
- 1 čajová lžička soli
- 1 kus rohlíku, housky, den staré, na kostičky
- 1 polévková lžíce oleje, na vymazání Varoma mísy
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1538 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborové knedlíky
1 godz. 50 min
Kynutý borůvkový koláč
1 godz. 50 min
Bramborové knedlíky
50 Min
Ovocné knedlíky na páře
1 Std. 40 Min
Langoše
1 Std. 20 Min
Vdolečky s povidly
1 Std. 30 Min
Moravské koláče
3 godz.
Vánočka
1 Std. 30 Min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55 Min
Bramboráky
45 Min
Povidlové buchty
2 godz. 10 min
Houskové knedlíky
50 Min