Zařízení & příslušenství
Zelňačka
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů cibule napůl
-
2 polévkové lžíce oleje
-
1 čajová lžička červené papriky, sladké
-
2 polévkové lžíce hladké mouky
-
6 kusů pepře, celého, barevného
-
3 kusy nového koření
-
250 gramů kyselého zelí
-
800 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
50 gramů smetany
-
50 gramů mléka
-
3 kusy párků nebo klobás jemných, na kolečka
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
9.7 g
Kalorie
1125 kJ /
269 kcal
Tuk
21.1 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
7.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Čočka na kyselo
2h 55min
Česneková polévka
20min
Frankfurtská polévka
30min
Bramboračka se sušenými houbami
30min
Bramboráky
45min
Fazolová polévka s klobásou
35min
Kulajda
40min
Čočková polévka
1h 35min
Bramborový guláš s párkem
40min
Gulášová polévka
1h 5min
Koprová omáčka
20min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h