Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů cibule, napůl
- 2 polévkové lžíce oleje
- 1 čajová lžička červené papriky, sladké
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
- 6 kusů pepře, celého, barevného
- 3 kusy nového koření
- 250 gramů kyselého zelí
- 800 gramů vody
- 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
- 50 gramů smetany
- 50 gramů mléka
- 3 kusy párků nebo klobás, jemných, na kolečka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1125 kJ / 269 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 21.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Koprová omáčka
20min
Frankfurtská polévka
30min
Čočková polévka
1h 35 min
Bramborový guláš s párkem
40min
Kulajda
40min
Česneková polévka
20min
Moravské zelí
25min
Bramboračka se sušenými houbami
30min
Rajská omáčka
30min
Gulášová polévka
1h 5 min
Bramboráky
45 Min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h