Zařízení & příslušenství
Zelňačka
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů cibule napůl
-
2 polévkové lžíce oleje
-
1 čajová lžička červené papriky, sladké
-
2 polévkové lžíce hladké mouky
-
6 kusů pepře, celého, barevného
-
3 kusy nového koření
-
250 gramů kyselého zelí
-
800 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
50 gramů smetany
-
50 gramů mléka
-
3 kusy párků nebo klobás jemných, na kolečka
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
9.7 g
Kalorie
1125 kJ /
269 kcal
Tuk
21.1 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
7.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pikantní fazolová polévka
11hod.
Koprová omáčka
20min.
Gulášová polévka
1hod. 5min.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Kulajda
40min.
Frankfurtská polévka
30min.
Bramboračka se sušenými houbami
30min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.
Rajská omáčka
30min.
Česneková polévka
20min.
Bramboráky
45min.