Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 180 g di burro congelato, a pezzi
- 100 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Crema di ricotta
- 100 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di ricotta vaccina fresca, scolata dal siero
- 250 g di mascarpone
- 100 g di gocce di cioccolato fondente (vedere varianti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 26.8 g
- Tuk
- 26.3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè alla crema di ricotta
2h 30min
Cannolo scomposto
3 Std.
Rotolo ai fichi
2 godz. 25 min
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Ravioli di ricotta
1sa 35 dk
Streuseltaler
1j 45 menit
Torta Dobos
3h 30min
Bicchierini di cassata
30min
Panna cotta alle mandorle
6hod. 30min
Torta ricotta e pistacchio
8h
Sfincione favarese
3 Std.
Cartocci e viennesi siciliani
3j 15 menit