Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastella
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 150 g di birra fredda
- 210 - 230 g di farina
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Frittura
- 400 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (senza pelle e spine, in bastoncini, 5x1 cm)
- 300 g di olio di oliva
- 70 g di peperone rosso in conserva, a striscioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alici ripiene al Varoma
50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1óra 10p
Fritto misto di verdure e baccalà
45min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 godz.
Alici alla Reggina
45min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 godz.
Pastella per fritti
1 godz.
Frittelle di baccalà
12h 50min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Frittelle di baccalà
1h 5 min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Baccalà, patate e funghi
45min