Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastella
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 150 g di birra fredda
- 210 - 230 g di farina
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Frittura
- 400 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (senza pelle e spine, in bastoncini, 5x1 cm)
- 300 g di olio di oliva
- 70 g di peperone rosso in conserva, a striscioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi ripieni
50 min
Minestra di fave con cicoria
50 min
Zuppa di carciofi
35 min
Chiacchiere
1h 35 min.
Pastella per fritti
1h
Frittelle di baccalà
12h 50 min
Zuppa di baccalà
1h
Pizza rustica lucana
1h 15min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 godz. 20 min
Buridda alla ligure
55 min
Cartellate
1h 5min
Ravioli con ripieno di pesce
1 godz. 30 min