Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastella
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 150 g di birra fredda
- 210 - 230 g di farina
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Frittura
- 400 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (senza pelle e spine, in bastoncini, 5x1 cm)
- 300 g di olio di oliva
- 70 g di peperone rosso in conserva, a striscioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi ripieni
50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Carciofini sott'olio
721 godz. 30 min
Friggitelli ripieni in pastella
45min
Fritto misto di verdure e baccalà
45min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min
Pastella per fritti
1u.
Frittelle di baccalà
12 godz. 50 min
Arancini ai frutti di mare
2h
Mostaccioli siciliani
1u.
Baccalà, patate e funghi
45min