Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto per cialda
- farina tipo 00 q.b.
- 5 g di cacao amaro in polvere
- 20 g di zucchero
- 65 g di Marsala
-
30
g di strutto
nebo 30 g di burro morbido a tocchetti - 1 cucchiaino di aceto bianco
- 1 pizzico di sale
Crema alla ricotta
- 120 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 100 g di gocce di cioccolato
Cialda
- olio di semi di arachide q.b.
Terminare la preparazione
- ciliegie candite, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 30.6 g
- Tuk
- 25.2 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Cassata siciliana (per 1 persona)
1j 30 menit
Piccole cassatine al forno
2j
Cheesecake al cannolo siciliano
8 Std. 55 Min
Cannoli alla crema Chantilly
1 godz. 5 min
Ravioli di ricotta
1 godz. 35 min
Iris siciliani
4 godz. 10 min
Cannolo siciliano scomposto
30 min
Bignè con crema al pistacchio
3sa
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 godz. 5 min
Panelle
1j 25 menit
Rosticceria siciliana
2j
Brioches siciliane
3h 15min