Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscuit al pistacchio
- 2 albumi
- 2 gocce di succo di limone
- 35 g di farina tipo 00
- 50 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 40 g di zucchero
- 1 pizzico di lievito in polvere per dolci
Crema al pistacchio
- 40 g di zucchero
- 50 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 50 g di latte
- 50 g di cioccolato bianco a pezzi
- 35 g di burro a pezzi
Crema alla ricotta
- 75 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 300 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- pistacchi tritati, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2594 kJ / 620 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 43.4 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1 Std. 40 Min
Tiramisù alle fragole e cioccolato bianco
1 Std. 40 Min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Cupcake di Pasqua
1 Std.
Cheesecake al cannolo siciliano
8h 55min
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15 min
Torta Diplomatica
3h
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2 Std.
Torta soffice al pistacchio di Bronte
1 Std. 30 Min
Rotolo decorato
1h 5min
Tiramisù alle fragole
3 Std. 30 Min