Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di spagna al cacao
- 110 g di farina tipo 00
- 15 g di cacao amaro in polvere
- 7 g di lievito in polvere per dolci
- 3 uova
- 125 g di zucchero
- 35 g di burro fuso
- 1000 g di acqua
Mousse al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Croccante alle mandorle
- 150 g di mandorle a lamelle
- 250 g di zucchero grezzo
- 1070 g di acqua
- 30 g di burro
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 50 g di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1598 kJ / 382 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 40.6 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 78 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake salata alle fragole
2h
Crema mascarpone al caprino
20 min
Pitta chicculiata
4 godz. 45 min
Torta agli amaretti con cioccolato fondente al profumo di arancia
2h
Tartufo al cioccolato
11 Std. 20 Min
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
27hod.
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Frittelle di cernia allo zenzero
35min
Piccoli panettoni
6h 40min
Cestini di crema e frutta
3h
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1h 40min
Torta della nonna
1h 30min