Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- 200 g Mehl
- 180 g Zucker
- 1 Pck. Backpulver
- 5 Eier
Füllung und Fertigstellung
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Pck. Sahnesteif
- 300 g Saure Sahne
- 2 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (insg. 30 g)
- 110 g Zucker
- 20 g Zitronensaft
- 40 g Kirschwasser
- 120 g Sauerkirschkonfitüre, glatt gerührt
- 1 Packung Mini Windbeutel mit Sahnecreme, TK (200 g, 20 Stück), aufgetaut
-
600
g Kirschen, TK entsteint, aufgetaut,
nebo Kirschen entsteint, aufgetaut, - 250 g Kirschsaft
- 1 Pck. Tortenguss, rot
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1538 kJ / 367 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeer-Schnitte
2 godz. 30 min
Donauwellen
2 godz. 30 min
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Bananen-Eierlikör-Torte
11 Std. 40 Min
Fruchtige Erdbeer-Schmand-Torte
5 Std. 30 Min
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4h 10min
Spiegelei-Kuchen
1 godz. 15 min
Frankfurter Kranz
6 Std.
Schwarzwälder Kirschrolle
1 godz. 30 min
Maulwurfkuchen
2 godz. 30 min
Himmelstorte
1 godz. 40 min
Rotkäppchen-Kuchen
4h