Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 250 g de biscuits speculoos
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 150 g de lait concentré sucré
La ganache
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de pistaches, décortiquées et émondées, non salées
- Nutriční hodnoty
- na 1
- Kalorie
- 527 kJ / 126 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Verrines choco-caramel-speculoos
3j 40 menit
Tarte au citron destructurée
20min
Le drômois
12hod. 45min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40min
Verano
12hod. 45min
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20 min
Mousse vanille-pomme
7hod.
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min
Bouchées caramel-chocolat
4 Std. 45 Min
Entremets façon tiramisu
5 Std.
Délice pomme-speculoos
12 Std.