Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La garniture
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 400 g de fruits rouges frais variés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1709 kJ / 408 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 22.2 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mignardises à la mousse de fruit
7 godz. 45 min
Macarons à la pomme verte
5 Std. 10 Min
Macarons charbon-café
5 Std. 10 Min
Dacquoise citron-fruits rouges façon poisson pané
1h 25min
Verrine fruits frais, yaourt et meringue
3h 30min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2h 15min
Le merveilleux
3u. 40min
Macarons chocolat-framboise
27hod. 45min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5 Std. 10 Min
Minipavlovas
3u. 45min
Macarons au citron
12h
Macarons au chocolat
24u.