Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau froide
La crème d'amande
- 80 g de sucre en poudre
- 80 g de poudre d'amande
- 10 g de fécule de maïs
- 10 g de sucre vanillé maison
- 80 g de beurre doux et mou, et un peu pour les moules
- 1 œuf
Les pommes et le montage
- 300 g d'eau
- 4 belles pommes non traitées, non épluchées et émincées en fines lamelles (voir "Conseil(s)")
- 50 g de sucre en poudre
- 15 g de cannelle en poudre (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1109.1 kJ / 266.2 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 88.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8 Std.
Mille-feuille fraise-amande et coulis de fraises
5 godz.
Charlotte aux fraises
3h 35 min
Merveilleux citron-framboise et copeaux de chocolat blanc
15h
Succès praliné
1 Std. 40 Min
Tarte tropézienne façon paris-brest
3 Std.
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Paris-brest
3h 10min
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2h 45min
Entremets façon tiramisu
5 godz.
Tarte tropézienne
3 Std.