Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 80 g de sucre en poudre
- 40 g de cacao en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
-
3
c. à soupe de beurre de cacao
nebo 20 g de beurre - 50 g de vermicelles à gâteau
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 830.9 kJ / 198.1 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 27.1 g
- Tuk
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 37.8 g
- Sodík
- 5.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte de speculoos
10 Min
Tablette de chocolat au blé soufflé
2 godz. 40 min
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16h
Mont-Blanc glacé
4 godz. 20 min
Mille-feuille de tuiles aux noisettes
2h
Glace caramel au beurre salé
12h
Bûche glacée menthe-chocolat
17h
Glace au chocolat
12h
Glace au café
12h
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12h
Crème au praliné
2h 20min
Petits oursons guimauve-chocolat
4h