Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à brioche
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 50 g d'eau
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 650 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 4 œufs
- 120 g de lait concentré non sucré
La dorure
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1847.7 kJ / 445.3 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Gratin de christophine au vivaneau
1h 10min
Glace coco et citron vert
12 Std. 15 Min
Parmentier de banane plantain au chorizo
1h 25min
Tourment d'amour à la goyave
1h 15min
Acras de morue
13 Std.
Féroce d'avocat
30min
Tourment d'amour
2h
Beignets brésiliens à la cannelle
30min
Punch à la noix de coco
45min
Chocolat martiniquais
20min
Sauce chien
10min
Acras de morue
24 Std.