Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à brioche
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 50 g d'eau
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 650 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 4 œufs
- 120 g de lait concentré non sucré
La dorure
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1847.7 kJ / 445.3 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Punch à la noix de coco
45 min
Parmentier de banane plantain au chorizo
1h 25min
Acras de morue
24h
Pain au piment doux
5h
Glace au coco
4h
Dizé milé (beignets guyanais)
55 min
Tourment d'amour à la goyave
1h 15min
Tourment d'amour
2h
Sauce chien
10min
Gratin de christophine au vivaneau
1 godz. 10 min
Acras de morue
13 Std.
Chocolat martiniquais
20 min