Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 10 g de beurre doux
- 130 g de farine de blé
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 1 pincée de sel
- 150 g d'orange liqueur, type Cointreau®
- 150 g d'eau
La garniture
- 100 g de mascarpone
- 2 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 250 g de crème liquide
- 450 g de fraises, 150 g détaillées en cubes et le reste coupé en deux dans la hauteur
Le coulis
- 200 g de fraises
- 50 g de sucre en poudre
- 5 feuilles de menthe fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 6 portions
- Kalorie
- 12229 kJ / 2926 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 344 g
- Tuk
- 149 g
- Vláknina
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3h 30min
Génoise
50min
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Nid de Pâques
1h 45 min
Fraisier à la rhubarbe
24 Std.
Entremets aux deux chocolats
35min
Fraisier
12h 45min
Forêt-noire
2h 30min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20min
Bavarois aux fraises
6sa 25 dk
Génoise au chocolat
45min
Gâteau léger aux framboises
1h 40min