
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre doux mou, et un peu pour le moule
- 100 g de farine de blé et un peu pour le moule
- 4 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 40 g de cacao en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 128.3 kcal / 545.2 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 4.3 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Forêt-noire
2hod. 30min
Ganache au chocolat
20min
Génoise
1hod. 50min
Forêt-noire aux cerises amarena
5hod.
Génoise
50min
Génoise aux fraises et son coulis
1hod. 15min
Glaçage miroir au chocolat noir
12hod.
Sablés à la confiture
1hod. 40min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1hod. 30min
Layer cake au lemon curd
5hod.
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4hod. 15min
Layer cake
1hod. 45min