Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre doux mou, et un peu pour le moule
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 4 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 40 g de cacao en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 545.2 kJ / 128.3 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Génoise
50min
Génoise
1h 50 min
Layer cake
1h 45 min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4h 15min
Glaçage miroir au chocolat noir
12hod.
Forêt-noire aux cerises amarena
5h
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1h 30min
Layer cake façon tiramisu
1h 15min
Ganache au chocolat
20min
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Forêt-noire
2h 30min
Naked cake aux framboises
1h 30min