Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 750 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de canela molida
- 1 sobre de hebras de azafrán
- 110 g de pimiento rojo asado en conserva en trozos pequeños
- 600 g de congrio abierto, en trozos (sin piel ni espinas)
Masa
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 40 g de levadura prensada fresca
- 150 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 huevo
- 200 g de harina de maíz
- 100 g de harina de centeno
- 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje
- 1 huevo batido para pintar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1189 kJ / 284 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 25.82 g
- Tuk
- 14.26 g
- Vláknina
- 3.52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanada de raxo
2h 30 min
Empanada de sardinas
1h 15 min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Masa para empanada con levadura
1h 20 min
Masa para empanadillas
1 Std. 40 Min
Empanada de bacalao y manzana
1 Std. 40 Min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15 min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1u. 50min
Empanada rellena de patata, pulpo y langostinos
1h
Filloas
1h
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Bica de Castro Caldelas
1h 20 min