Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 750 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de canela molida
- 1 sobre de hebras de azafrán
- 110 g de pimiento rojo asado en conserva en trozos pequeños
- 600 g de congrio abierto, en trozos (sin piel ni espinas)
Masa
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 40 g de levadura prensada fresca
- 150 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 huevo
- 200 g de harina de maíz
- 100 g de harina de centeno
- 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje
- 1 huevo batido para pintar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1189 kJ / 284 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 25.82 g
- Tuk
- 14.26 g
- Vláknina
- 3.52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
1h
Empanada de lacón con grelos
2 Std.
Empanada de bacalao y manzana
1 Std. 40 Min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15min
Empanada rellena de patata, pulpo y langostinos
1h
Masa para empanada con levadura
1 godz. 20 min
Filloas
1h
Empanada de sardinas
1h 15min
Empanada gallega de manzana
3 Std. 45 Min
Empanada de maíz con vieiras
1 Std. 30 Min
Empanada de raxo
2h 30min
Vieiras "Rias baixas"
1 Std. 10 Min