Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 240 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 1 EL Öl und mehr zum Braten
- 2 Eier
- 500 g Milch
Orangensauce
- 2 Zitronen, unbehandelt, 1 Streifen (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Orangen, unbehandelt, 1 Streifen (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Zucker
- 30 - 40 g Orangenlikör
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 871 kJ / 208 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpes
1h 15min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10 min
Püfferchen mit Beeren und Crème fraîche
45 min
Kreppel
1h
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
Apfel-Hefe-Küchlein (Racuchy z jabłkami)
50min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4h 30 min
Blintzes mit Heidelbeerquark
35min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
Gefüllte Blinis
55 min
Tschebureki
1h 20 min