
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 750 g Mehl
- 350 g Wasser
- 150 g Sonnenblumenöl
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 3 TL Salz
- 1 ½ TL Zucker
Füllung und Fertigstellung
- 400 g Möhren in Stücken
- 2 Zwiebeln halbiert
- 30 g Sonnenblumenöl
- 3 Eier hart gekocht, gepellt, fein gewürfelt
- 1 EL Petersilie gehackt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 1 EL Butter geschmolzen, zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 150 kcal / 629 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
St. Petersburg - Joschiki
2hod. 55min
Okroschka (Kalte Suppe)
1hod. 10min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Teigtaschen mit Sauerkraut und Fisch
2hod. 30min
Watruschki
1hod. 40min
Tschebureki
1hod. 20min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2hod.
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2hod.
Gefüllte Blinis
55min
Kreppel
1hod.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1hod. 45min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min