Kompatibilní verze
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 500 g Schichtkäse (siehe Tipp)
- 550 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 EL Öl
- 2 Zwiebeln (ca. 120 g), fein gewürfelt
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ¼ - ½ TL Pfeffer, nach Geschmack
Teig und Fertigstellung
- 300 g Wasser und mehr zum Kochen
- 30 g Öl
- 550 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- Salz zum Kochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2253 kJ / 538 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Borschtsch vegetarisch
1h 10 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Piroggen mit Fleischfüllung (Pierogi z mięsem)
1h 45 min
Kreppel
1h
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45 min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20 min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1sa 35 dk
Crêpes à l'orange
1h
Tschebureki
1h 20 min