Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Eier
- 350 g Kefir
- 15 g Zucker
- 120 g Buchweizen-Mehl
- 120 g Mehl Type 405
- 1 Päckchen Backpulver
- 1 Prise Salz
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1102 kJ / 263 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2 Std. 20 Min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 Std. 10 Min
Kreppel
1h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Gefüllte Blinis
55min