Feigen-Ravioli
TM6 TM5

Feigen-Ravioli

4.6 (19 hodnocení)

Suroviny

Teig

  • 100 g Zucker
  • ½ Vanilleschote
  • 250 g Butter, kalt, in Stücken
  • 1 Prise Salz
  • 2 Eigelb
  • 300 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
  • 50 g Speisestärke
  • 2 EL Wasser, eiskalt

Füllung und Verzierung

  • 200 g Feigen, getrocknet, in groben Stücken
  • 100 g Rotwein
  • 50 g Orangensaft
  • 40 g brauner Zucker
  • 1 TL Lebkuchengewürz
  • 3 EL Puderzucker

Nutriční hodnoty
na 1 Stück
Kalorie
283 kJ / 67 kcal
Protein
0 g
Sacharidy
8 g
Tuk
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty