Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 250 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 2 Eigelb
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 50 g Speisestärke
- 2 EL Wasser, eiskalt
Füllung und Verzierung
- 200 g Feigen, getrocknet, in groben Stücken
- 100 g Rotwein
- 50 g Orangensaft
- 40 g brauner Zucker
- 1 TL Lebkuchengewürz
- 3 EL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 283 kJ / 67 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Latte-macchiato-Rolle
4 Std.
Aprikosen-Marzipan-Schnecken
1 Std. 50 Min
Florentiner
2h
Ingwerkipferl
3 Std.
Süßes Sandwich
45 min
Zitronen-Pfirsich-Charlotte
6h 30min
Espresso-Sterne
4 Std.
Lebkuchen-Cantuccini
1h 30min
Rosmarin-Amarena-Kekse
2 Std. 40 Min
Mandelhappen
1h 30min
Panforte de Siena
2h
Schoko-Cantucci mit Pistazien
2h