
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 250 g Butter kalt, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 2 Eigelb
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 50 g Speisestärke
- 2 EL Wasser eiskalt
Füllung und Verzierung
- 200 g Feigen, getrocknet in groben Stücken
- 100 g Rotwein
- 50 g Orangensaft
- 40 g brauner Zucker
- 1 TL Lebkuchengewürz
- 3 EL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 67 kcal / 283 kJ
- Protein
- 0 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schoko-Cantucci mit Pistazien
2hod.
Zitronenschnecken
4hod. 30min
Tonka-Kipferl
3hod. 15min
Ingwerkipferl
3hod.
Nougatwölkchen
3hod. 20min
Süßes Sandwich
45min
Latte-macchiato-Rolle
4hod.
Schoko-Hütchen mit Marzipan
4hod. 30min
Espresso-Sterne
4hod.
Gewürz-Florentiner
1hod. 30min
Mohn-Zitronen-Kekse
4hod.
Aprikosen-Amaretti
30min