Zařízení & příslušenství
Feigen-Ravioli
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 4hod. 30min.
65 Stück
Suroviny
Teig
-
Zucker100 g
-
Vanilleschote½
-
Butter kalt, in Stücken250 g
-
Salz1 Prise
-
Eigelb2
-
Mehl und etwas mehr zum Ausrollen300 g
-
Speisestärke50 g
-
Wasser eiskalt2 EL
Füllung und Verzierung
-
Feigen, getrocknet in groben Stücken200 g
-
Rotwein100 g
-
Orangensaft50 g
-
brauner Zucker40 g
-
Lebkuchengewürz1 TL
-
Puderzucker3 EL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
0 g
Kalorie
283 kJ /
67 kcal
Tuk
3 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ESSEN & TRINKEN 1/2016
43 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Espresso-Sterne
4hod.
Latte-macchiato-Rolle
4hod.
Florentiner
2hod.
Aprikosen-Amaretti
30min.
Spekulatius-Knusperle
1hod.
Wespennester
1hod.
Nougatwölkchen
3hod. 20min.
Kokoskipferl
2hod. 30min.
Gewürz-Florentiner
1hod. 30min.
Husarenkrapfen mit weißer Schoko-Ganache
1hod.
Nougatknöpfe
2hod. 30min.
Bienenstich-Taler
2hod. 20min.