Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 170 g Wasser, lauwarm
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 125 g Mozzarella, abgetropft, geviertelt
- 80 g Bergkäse, in Stücken
- 120 g Frischkäse
- 125 g durchwachsener Speck, geräuchert, gewürfelt
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 300 g Tomaten, in dünnen Scheiben
- 50 g Endiviensalat, in Streifen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3138 kJ / 750 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Pizza mit Kohl und Speck
2 godz.
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Pizza Margherita
1 Std. 35 Min
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30min
Pfannkuchen-Spargel-Roulade
1 godz. 10 min
Tomatenfladen mit Oliven
2 Std. 15 Min
Pizza Frescolina
1h 40min
Pizza auf ligurische Art
1 Std. 50 Min
Käsekartoffeln vom Backblech
1 Std. 20 Min