
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 170 g Wasser lauwarm
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 125 g Mozzarella abgetropft, geviertelt
- 80 g Bergkäse in Stücken
- 120 g Frischkäse
- 125 g durchwachsener Speck, geräuchert gewürfelt
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 300 g Tomaten in dünnen Scheiben
- 50 g Endiviensalat in Streifen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 750 kcal / 3138 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 40 g
- Sacharidy
- 66 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1hod. 20min
Pizza mit Salsiccia
2hod. 40min
Frühlingspizza Toni M.
6hod. 40min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1hod. 25min
Landjäger-Pfannkuchen
40min
Pizza mit Radicchio und Schinken
1hod.
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1hod. 15min
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1hod. 45min
Pizza mit Lachs
1hod. 30min
4-Käse-Pizza
3hod. 50min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1hod. 25min
Flammkuchen, klassisch
1hod.