Zařízení & příslušenství
肉糜粉条煲
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
新鲜香菇2 朵
-
肉块,不带筋50 克
-
油10 克
-
蒜头1 瓣
-
姜10 克
-
干辣椒5 克
-
红薯粉条 温水泡发沥干,约360克180 克
-
料酒1 汤匙
-
生抽2 汤匙
-
老抽1 茶匙
-
糖1 汤匙
-
水60 克
-
葱 切段1 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.2 g
Kalorie
907 kJ /
216 kcal
Tuk
3.3 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
42.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
辣味中国
70 recepty/-ů
Čína
Čína