清炖萝卜牛肉汤

清炖萝卜牛肉汤

3.1 9 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 牛肉 汆烫去血水,切块
    600 克
  • 800 克
  • 白萝卜 切块
    200 克
  • 胡萝卜 切块
    100 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 切段
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 31.238 g
Kalorie 941 kJ / 224 kcal
Tuk 8.708 g
Vláknina 1.181 g
Sacharidy 3.835 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...