Zařízení & příslušenství
清炖萝卜牛肉汤
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
姜 切片10 克
-
牛肉 汆烫去血水,切块600 克
-
水800 克
-
白萝卜 切块200 克
-
胡萝卜 切块100 克
-
盐½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
葱 切段10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
31.238 g
Kalorie
941 kJ /
224 kcal
Tuk
8.708 g
Vláknina
1.181 g
Sacharidy
3.835 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína