Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
La crème pâtissière
- 250 g de lait
- 25 g de farine de blé
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 5 g de sucre vanillé maison
- 35 g de sucre en poudre
- 300 g de confiture de goyave
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre de canne
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 120 g de farine de blé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2553 kJ / 613 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 98.5 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Punch à la noix de coco
45 min
Acras de morue
24h
Parmentier de banane plantain au chorizo
1h 25min
Pain au piment doux
5h
Chocolat martiniquais
20 min
Féroce d'avocat
30 min
Gratin de christophine au vivaneau
1h 10min
Tourment d'amour
2h
Sauce chien
10min
Acras de morue
13h
Glace au coco
4 Std.
Pain au beurre
1h 30min