Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dashi
- 1000 g di acqua
- 10 g di alga kombu sciacquata, a pezzi
- 15 g di fiocchi di bonito essiccati (vedere consigli)
Udon e salsa di miso e pollo
- 160 g di porro
- 15 g di radice fresca di zenzero a pezzi
- 400 g di fettine di petto di pollo, a striscioline
- 30 g di olio di sesamo
- 1 cucchiaino di sakè
- 30 g di salsa di soia
- 30 g di mirin
- 10 g di zucchero semolato
- 130 g di miso
- 200 g di noodles per ramen secchi
- 100 g di cetriolo a rondelle sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1899 kJ / 454 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Sacharidy
- 55.5 g
- Tuk
- 10.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vermicelli saltati con verdure miste
40min
Polpette di pollo giapponesi
50min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2 Std.
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1h
Sorbetto mango e maracuja
25min
Ramen (vegan)
1h 50min
Capesante su mais bianco, salamino piccante e pop corn (di Mirko Ronzoni)
45 Min
Avocado cheesecake
3h 30min
Zuppa di miso con soba
55 Min
Involtini primavera vietnamiti
40min
Noodles con gamberi e avocado
35min