Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dashi
- 1000 g di acqua
- 10 g di alga Kombu sciacquata, a pezzi
- 10 g di fiocchi di bonito essiccati (vedere consigli)
Udon verdure e gamberi
- 500 g di acqua
- 16 gamberoni sgusciati, privati delle interiora e lavati
- 100 g di carota a listarelle sottili
- 125 g di zucchine a listarelle sottili
- 150 g di cavolo nero a listarelle sottili
- 200 g di noodles tipo udon, secchi
- 60 g di salsa di soia
- 60 g di mirin
- 150 g di germogli di soia freschi
- 1 cipollotto verde a rondelle sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1623 kJ / 388 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 57.4 g
- Tuk
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone teriyaki
50min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Bibimbap (riso e manzo coreano)
1h 30min
Manzo teriyaki con riso
1h 50 min
Zuppa di miso con verdure
30min
Burrito di pollo con salsa chipotle
40min
Tacos di gamberoni "al pastor"
35 Min
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50min
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45min
Spaghetti di soia con omelette
45min
Noodles con verdure al curry
35 Min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6h 30min