Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolla rossa, a fettine sottili (1-2 mm)
- 30 - 40 g di aceto di vino rosso
- 10 g di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
-
40
g di succo di lime, spremuto fresco
nebo 40 g di succo di limone, spremuto fresco - ½ cucchiaino di sale, + q.b.
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 300 g di acqua
- 500 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e privati del filo intestinale (1 kg circa di gamberoni interi)
-
1 - 2
lime, a fette (2-3 mm)
nebo 1 limone, a fette (2-3 mm) - 200 g di bulbo di finocchio, a fettine sottili (1-2 mm)
- 400 g di pomodorini, a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Orata al sale
40 min
Branzino al cartoccio
1h 10 min
Insalata di salmone e gamberi rossi con pesto di basilico
1h
Zuppetta di crostacei
40 min
Gamberi in insalata esotica
30 min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30 min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35 min
Insalata cremosa di gamberi
35 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Calamari cipolle e patate
50 min