Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura dei fagioli
- 1500 g di acqua
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagioli borlotti secchi, ammollati (vedere consigli)
Cottura dei crauti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di crauti
Terminare la preparazione
- 60 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancetta a cubetti
- 20 g di farina tipo 00
- 200 g di brodo vegetale
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1871.3 kJ / 447.3 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 28.4 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 3.7 mg
Alternativní recepty
Minestra di verze e patate
1 Std.
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1 Std.
Zuppa di verdure
30min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1 godz. 5 min
Zuppa di castagne
1 Std.
Fagioli alla contadina
35min
Zuppa di rape
40min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1 Std. 10 Min
Jota carnica
1 godz. 5 min
Zuppa del nord
1 Std. 10 Min