Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura dei fagioli
- 1500 g di acqua
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagioli borlotti secchi, ammollati (vedere consigli)
Cottura dei crauti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di crauti
Terminare la preparazione
- 60 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancetta a cubetti
- 20 g di farina tipo 00
- 200 g di brodo vegetale
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1871.3 kJ / 447.3 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 28.4 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 3.7 mg
Alternativní recepty
Zuppa di legumi e verdure
40 Min
Minestra di verze e patate
1h
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min.
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min.
Zuppa di verdure
30 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 min.
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1u. 10min
Gnocchi de' susini
1h
Jota carnica
1u. 5min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 godz. 30 min