Jota triestina

Jota triestina

4.4 26 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
4 porzioni

Suroviny

Cottura dei fagioli
  • 1500 g di acqua
  • 5 g di sale
  • 200 g di fagioli borlotti secchi ammollati (vedere consigli)
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Cottura dei crauti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di crauti
Terminare la preparazione
  • 60 g di scalogno
  • 80 g di pancetta a cubetti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di farina tipo 00
  • 200 g di brodo vegetale
  • pepe nero macinato a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 3.7 mg
Protein 16.3 g
Kalorie 1871.3 kJ / 447.3 kcal
Tuk 28.4 g
Vláknina 5.2 g
Nasycený tuk 5.9 g
Sacharidy 30.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...