Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di code di gambero fresche
- 20 g di sedano a pezzi
- 20 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di scalogno a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 100 g di patate, pelate e a pezzi
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 1000 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 spicchio di aglio
- prezzemolo fresco tritato, per servire
- crostini, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1255.8 kJ / 300.3 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Tuk
- 16.5 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 474.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Spiedini di salmone e avocado
1h
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5min
Paella de marisco
1h 20min
Vellutata di piselli con tortino di patate e gamberi
1h
Caesar salad con salmone e radicchio
35min
Vellutata di patate dolci e gamberi
45min
Mousse cioccolato e kiwi
20min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Brodetto ricco con crostoni
1h
Cacciucco
1h 20min
Brodetto di Fano
1h