
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dashi
- 10 g di alga Kombu a pezzi, sciacquata
- 1000 g di acqua
- 30 g di fiocchi di bonito essiccati (vedere consigli)
Ramen
- 300 g di cozze fresche pulite
- 300 g di vongole, fresche, ben pulite
- 200 g di moscardini puliti
- 200 g di totani piccoli puliti, ad anelli
- 500 g di acqua
- 8 gamberi crudi sgusciati, privati delle interiora e lavati
- 200 g di noodles secchi
- 4 fette di narutomaki (volitelně)
- 1 cipollotto verde, a rondelle sottili
- 5 g di alga nori, ammollata in acqua per 1 ora, a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burger vegan
5hod.
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto
Žádné hodnocení
Polpettine di funghi Shiitake con condimento di miso e tahini
1hod. 20min
Happy sun beach
10min
Chawan mushi
35min
Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)
25min
Ramen
14hod. 30min
Ramen (vegan)
1hod. 50min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1hod. 5min
Pollo alla pechinese
55min
Ravioli ripieni di tofu affumicato e verdure
1hod. 30min
Patatas bravas in tempura
1hod. 20min