Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Uova
- 25 g di salsa di soia
- 10 g di sakè (volitelně)
- 10 g di zucchero grezzo di canna
- 2 uova fredde
Brodo
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di porro a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 15 g di radice fresca di zenzero
- 1400 g di acqua
- 400 g di carne di maiale mista, a pezzi
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne
nebo ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) - 15 g di salsa di soia
- 5 g di zucchero grezzo di canna
Terminare la preparazione
-
50
g di funghi shiitake freschi a fette
nebo 20 g di funghi shiitake secchi ammollati in acqua tiepida per 5 ore - 150 g di noodles per ramen secchi
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 8 fettine di lonza di maiale
- 1 - 2 cucchiai di sakè
- 1 - 2 cucchiai di salsa di soia
- 2 fogli di alga nori, a listarelle
- 1 cipollotto verde, a rondelle sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 16.7 g
Alternativní recepty
Burrito di pollo con salsa chipotle
40min
Chili con carne
1 Std. 20 Min
Marinatura al burro di arachidi, zenzero e arancia
15 Min
Pollo katsu con curry e riso
1h 40min
Chicken Ramen
14 Std. 40 Min
Polpette di pollo giapponesi
50min
Pollo Garam masala con riso basmati (Bimby Friend)
40min
Zuppa di miso con soba
55 min
Ramen giapponese (TM6)
5h
Ramen giapponese
1h 40min
Baozi di maiale al vapore
2h 10min
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min