Kompatibilní verze
The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hielo perfumado
- 1000 g de agua mineral
- 1 bolsita de té de vainilla y canela (p. ej. Milford®)
Pisco sour drink
- 150 g de pisco
- 30 g de pulpa de maracuyá congelada (p.ej. Boiron®)
- 80 g de zumo de limón
- 20 g de zumo de lima
- 40 g de azúcar
- 60 g de clara de huevo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 1.24 g
- Sacharidy
- 7.62 g
- Tuk
- 0.01 g
- Vláknina
- 0.37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ají de gallina
1 godz. 15 min
Crema de tomate
30min
Choripanes con salsa pebre
2 godz.
Crema de frambuesas
5 min
Pisco sour
10 min
Leche asada
4sa 40 dk
Pisco güenazo
10 min
Papas rellenas
2 godz. 30 min
Leche de tigre con patacones - Perú
20min
Ceviche de salmón
10 min
Causa limeña de atún
1h 20min
Cóctel pisco sour
10 min