Mermelada de cebolla roja al vino tinto
TM6

Mermelada de cebolla roja al vino tinto

4.6 (17 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g de cebolla roja en octavos
  • 20 g de aceite de oliva
  • 100 g de azúcar
  • ½ palo de canela
  • 2 clavos
  • 20 g de pasas sin semillas
  • 100 g de vino tinto
  • 20 g de vinagre de vino tinto
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida

Nutriční hodnoty
na 1 Receta completa
Kalorie
3340 kJ / 799 kcal
Protein
6.5 g
Sacharidy
148.2 g
Tuk
20.1 g
Nasycený tuk
2.9 g
Vláknina
10.3 g
Sodík
839.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty