Mermelada de cebolla roja al vino tinto

Mermelada de cebolla roja al vino tinto

4.7 19 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 40min.
500 g

Suroviny

  • 500 g de cebolla roja en octavos
  • 20 g de aceite de oliva
  • 100 g de azúcar
  • ½ palo de canela
  • 2 de clavos enteros
  • 20 g de pasas sin semillas
  • 100 g de vino tinto
  • 20 g de vinagre de vino tinto
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 500 g

Sodík 839.1 mg
Protein 6.5 g
Kalorie 3340 kJ / 799 kcal
Tuk 20.1 g
Vláknina 10.3 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 148.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...