
Zařízení & příslušenství
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
Příprava 5min
Celkový 1hod. 40min
500 g
Suroviny
-
de cebolla roja en octavos500 g
-
de aceite de oliva20 g
-
de azúcar100 g
-
palo de canela½
-
clavos2
-
de pasas sin semillas20 g
-
de vino tinto100 g
-
de vinagre de vino tinto20 g
-
de sal1 - 2 pellizcos
-
de pimienta negra molida1 pellizco
Nutriční hodnoty na 500 g
Kalorie
799 kcal /
3340 kJ
Protein
6.5 g
Tuk
20.1 g
Sacharidy
148.2 g
Vláknina
10.3 g
Nasycený tuk
2.9 g
Sodík
839.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Revista Thermomix nº 137
35 recept
Španělsko
Španělsko