Puré de remolacha al vapor con pera y granada

Puré de remolacha al vapor con pera y granada

2.3 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 raciones

Suroviny

  • 500 g de remolacha fresca
  • 500 g de agua
  • 250 - 300 g de cubitos de hielo (para el bol)
  • 1 granada
  • 2 peras peladas, descorazonadas, en trozos

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 1.76 g
Kalorie 293 kJ / 70 kcal
Tuk 0.2 g
Vláknina 2.97 g
Sacharidy 14.17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...