Zařízení & příslušenství
葱姜炒花蟹
Příprava 5min.
Celkový 20min.
3 人份
Suroviny
-
蟹 花蟹, 切块350 克
-
淀粉10 克
-
油20 克
-
葱5 克
-
姜5 克
-
料酒10 克
-
盐½ 茶匙
-
水20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.8 g
Kalorie
2990 kJ /
714 kcal
Tuk
41.7 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
76.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味随芯享
10 recepty/-ů
Čína
Čína
食粤飘香
70 recepty/-ů
Čína
Čína