葱姜炒花蟹

葱姜炒花蟹

4.2 5 rating
Příprava 5min.
Celkový 20min.
3 人份

Suroviny

  • 花蟹, 切块
    350 克
  • 淀粉
    10 克
  • 20 克
  • 5 克
  • 5 克
  • 料酒
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 20 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 7.8 g
Kalorie 2990 kJ / 714 kcal
Tuk 41.7 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 76.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...