葱姜炒花蟹
TM6 TM5

葱姜炒花蟹

4.2 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 350 克 蟹 ,花蟹, 切块
  • 10 克 淀粉
  • 20 克 油
  • 5 克 葱
  • 5 克 姜
  • 10 克 料酒
  • ½ 茶匙 盐
  • 20 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2990 kJ / 714 kcal
Protein
7.8 g
Sacharidy
76.9 g
Tuk
41.7 g
Vláknina
0.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty