Zařízení & příslušenství
辣白菜炒五花肉
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 人份
Suroviny
-
油10 克
-
洋葱 切块,3x3厘米100 克
-
五花肉 切0.3厘米薄片500 克
-
料酒30 克
-
辣白菜 切块400 克
-
韩式辣椒酱20 克
-
芝麻 熟的,装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.2 g
Kalorie
1475 kJ /
352 kcal
Tuk
38.4 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
8.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
饗食弄堂
66 recepty/-ů
Čína
Čína