Zařízení & příslušenství
炒三鲜
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
胡萝卜 切片20 克
-
新鲜辣椒 切片1 根
-
鱿鱼 切条75 克
-
新鲜乌贼 切片,切花200 克
-
虾仁100 克
-
黄瓜 切片110 克
-
糖1 茶匙
-
鱼露1 茶匙
-
葱 切段20 克
-
盐1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20.088 g
Kalorie
917 kJ /
219 kcal
Tuk
3.658 g
Vláknina
0.796 g
Sacharidy
27.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína