番茄肉丸汤

番茄肉丸汤

4.1 13 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 人份

Suroviny

  • 猪肉肉糜
    300 克
  • 鸡蛋(约53-63克)
    1 颗
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 生抽
    15 克
  • 料酒
    5 克
  • 淀粉
    10 克
  • 1050 克
  • 20 克
  • 番茄 切块
    600 克
  • 10 克
  • 切葱花
    3 支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 842 mg
Protein 11.2 g
Kalorie 669.5 kJ / 160.2 kcal
Tuk 10.7 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 5.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...