Zařízení & příslušenství
番茄肉丸汤
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 人份
Suroviny
-
猪肉肉糜300 克
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
白胡椒粉1 小撮
-
生抽15 克
-
料酒5 克
-
淀粉10 克
-
水1050 克
-
油20 克
-
番茄 切块600 克
-
盐10 克
-
葱 切葱花3 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
842 mg
Protein
11.2 g
Kalorie
669.5 kJ /
160.2 kcal
Tuk
10.7 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
2.9 g
Sacharidy
5.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常猪肉料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína