Zařízení & příslušenství
上汤西兰花
Příprava 5min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
咸鸭蛋 去壳1 颗
-
油10 克
-
干的虾米 选择大虾米10 克
-
水400 克
-
皮蛋 切小块1 颗
-
西兰花 切小朵,洗净沥干300 克
-
火腿 切丝5 克
-
料酒10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
671.1 mg
Protein
15.3 g
Kalorie
934 kJ /
223.5 kcal
Tuk
14.8 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
3.9 g
Sacharidy
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冬季蔬食料理
15 recepty/-ů
Čína
Čína