上汤西兰花

上汤西兰花

3.0 11 rating
Příprava 5min.
Celkový 20min.
2 人份

Suroviny

  • 咸鸭蛋 去壳
    1 颗
  • 10 克
  • 干的虾米 选择大虾米
    10 克
  • 400 克
  • 皮蛋 切小块
    1 颗
  • 西兰花 切小朵,洗净沥干
    300 克
  • 火腿 切丝
    5 克
  • 料酒
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 671.1 mg
Protein 15.3 g
Kalorie 934 kJ / 223.5 kcal
Tuk 14.8 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sacharidy 7.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...