Zařízení & příslušenství
跷脚牛肉
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 35min.
6 人份
Suroviny
牛骨高汤
-
牛骨 切10厘米左右大块(见要诀)800 克
-
八角2 个
-
香叶2 片
-
姜 切片20 克
-
料酒20 克
-
水1400 克
牛肉汤
-
牛里脊 切薄片250 克
-
水100 克
-
生抽5 克
-
淀粉10 克
-
毛肚 冲洗干净,切块150 克
-
料酒10 克
-
卷心菜 切块250 克
-
盐5 克
-
芹菜 切段50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
571.4 mg
Protein
21.1 g
Kalorie
553.8 kJ /
132.5 kcal
Tuk
2.5 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sacharidy
6.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
年度热门食谱精选
12 recepty/-ů
Čína
Čína