跷脚牛肉

跷脚牛肉

5.0 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 35min.
6 人份

Suroviny

牛骨高汤
  • 牛骨 切10厘米左右大块(见要诀)
    800 克
  • 八角
    2 个
  • 香叶
    2 片
  • 切片
    20 克
  • 料酒
    20 克
  • 1400 克
牛肉汤
  • 牛里脊 切薄片
    250 克
  • 100 克
  • 生抽
    5 克
  • 淀粉
    10 克
  • 毛肚 冲洗干净,切块
    150 克
  • 料酒
    10 克
  • 卷心菜 切块
    250 克
  • 5 克
  • 芹菜 切段
    50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 571.4 mg
Protein 21.1 g
Kalorie 553.8 kJ / 132.5 kcal
Tuk 2.5 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 0.4 g
Sacharidy 6.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...