Zařízení & příslušenství
莴笋鸡丁
Příprava 15min.
Celkový 25min.
1 人份
Suroviny
-
鸡腿肉 切丁200 克
-
淀粉1 满茶匙
-
油15 克
-
干辣椒 切片1 支
-
莴笋 去皮,切丁,约180克1 根
-
盐½ 茶匙
-
生抽1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
35 g
Kalorie
2264 kJ /
541 kcal
Tuk
41.8 g
Vláknina
3.2 g
Sacharidy
4.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína