Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 30 g dientes de ajo, pelados
- 25 g echalots
- 35 g de aceite de oliva
- 50 g de mantequilla sin sal
- 1 cdita de sal fina
- ¼ cdita de pimienta molida
- 16 camarones grandes, con cabeza y piel
- 1200 g de agua
- 3 limones en mitades, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 563 kJ / 134 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pescado a la veracruzana
30min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Lomo de cerdo al horno
1hod. 35min
Camarones al ajillo
25min
Camarones al mojo de ajo
20min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Pasta con camarones
35 Min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10 min
Coctel de camarón estilo Acapulco
1h 10min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h