Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de pimienta negra entera
- 500 - 600 g de filete de res limpio, y cortado en 4 medallone
- 60 g de caldo de res
- 40 g de brandy
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
- 2 cdas aceite de oliva
- 50 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 pizca de sal marina, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Mongolian beef
1h 20min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min
Taquitos de camarón al chipotle con tortillas de harina
15min
Mantequilla de ajo y echalote
10min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Camarones al ajillo
25 Min
Filete Wellington
2h 10min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Crema de jitomate
30 min
Ensalada César con chipotle
30 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.