Filete a la pimienta

Filete a la pimienta

4.5 138 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 20min.
4 porciones

Suroviny

  • 15 g de pimienta negra entera
  • 500 - 600 g de filete de res limpio, y cortado en 4 medallone
  • 60 g de caldo de res
  • 40 g de brandy
  • 60 g de crema (min 30% de grasa)
  • 2 cdas aceite de oliva
  • 50 g de mantequilla sin sal en cubos
  • 1 pizca de sal marina al gusto

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Protein 29 g
Kalorie 2301 kJ / 550 kcal
Tuk 44 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...