
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de pimienta negra entera
- 500 - 600 g de filete de res limpio, y cortado en 4 medallone
- 60 g de caldo de res
- 40 g de brandy
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
- 2 cdas aceite de oliva
- 50 g de mantequilla sin sal en cubos
- 1 pizca de sal marina al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 550 kcal / 2301 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Dip de alcachofa y portobello
30min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1hod. 10min
New York con salsa bernesa
45hod.
Mantequilla de ajo y echalote
10min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2hod. 15min
Tacos de lechuga Hunan
35min
Sándwich de filete de res
2hod. 30min
Salsa Bernesa TM6
20min
Filete de res con salsa de vino tinto
1hod. 30min
Crema de jitomate
30min
Mongolian beef
1hod. 20min
Fetuccine Alfredo
35min