Filete a la pimienta

Filete a la pimienta

4.5 128 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 20min
4 porciones

Suroviny

  • de pimienta negra entera
    15 g
  • de filete de res limpio, y cortado en 4 medallone
    500 - 600 g
  • de caldo de res
    60 g
  • de brandy
    40 g
  • de crema (min 30% de grasa)
    60 g
  • aceite de oliva
    2 cdas
  • de mantequilla sin sal en cubos
    50 g
  • de sal marina al gusto
    1 pizca

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 550 kcal / 2301 kJ
Protein 29 g
Tuk 44 g
Sacharidy 3 g
Vláknina 1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...