![Filete a la pimienta Filete a la pimienta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/617619d4-8e9f-4d7f-a9b8-4e73c4afdec4/Derivates/78803bf5-20df-4d7d-bba5-2696892d7043.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de pimienta negra entera
- 500 - 600 g de filete de res limpio, y cortado en 4 medallone
- 60 g de caldo de res
- 40 g de brandy
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
- 2 cdas aceite de oliva
- 50 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 pizca de sal marina, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1 godz. 30 min
Pollo teriyaki
30min
Fetuccine Alfredo
35 Min
Ensalada César
15 dk
Tacos de lechuga Hunan
35 Min
Ensalada César con chipotle
30min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40 Min
Ensalada César
10min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Risotto de alcachofa
25 Min
Dip de alcachofa y portobello
30min