Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de pimienta negra entera
- 500 - 600 g de filete de res limpio, y cortado en 4 medallone
- 60 g de caldo de res
- 40 g de brandy
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
- 2 cdas aceite de oliva
- 50 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 pizca de sal marina, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Crema de jitomate
30 min
Ensalada César
15min
Tacos de lechuga Hunan
35min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30 min
Pollo teriyaki
30 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 min
Pescado a la talla
40 Min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
New York con salsa bernesa
45h
Ensalada César
10 min
Taquitos de camarón al chipotle con tortillas de harina
15min
Sándwich de filete de res
2 godz. 30 min