Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de jitomate, en cuartos
- 320 g de cebolla blanca, en trozos
- 6 dientes de ajo, pelados
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- ½ cdita de albahaca seca
- ½ cdita de orégano seco
- ½ cdita de hierbas finas
- 2 hojas de laurel secas
- Nutriční hodnoty
- na 520 g
- Kalorie
- 1832.5 kJ / 438 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 97.3 g
- Tuk
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 25.4 g
- Sodík
- 2418.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de sushi
1h
Papitas negras
55 Min
Salsa verde cocida
30min
Chorizo norteño
30min
Carne deshebrada en cocción lenta
4hod.
Chorizo de champiñones
20min
Frijoles de olla en cocción lenta
5hod.
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Caldo de queso
40min
Salsa martajada
50 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min