Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de jitomate, en cuartos
- 320 g de cebolla blanca, en trozos
- 6 dientes de ajo, pelados
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- ½ cdita de albahaca seca
- ½ cdita de orégano seco
- ½ cdita de hierbas finas
- 2 hojas de laurel secas
- Nutriční hodnoty
- na 520 g
- Kalorie
- 1832.5 kJ / 438 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 97.3 g
- Tuk
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 25.4 g
- Sodík
- 2418.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frijoles de olla en cocción lenta
5h
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 min
Frijoles puercos a mi manera
25 Min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30min
Galletas “Levain Copy Cat”
1 Std. 20 Min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 Min
Chorizo norteño
30 Min
Bolitas de nuez
30 Min
Salsa martajada
50 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Pastel de sushi
1 Std.
Salsa verde cocida
30 Min